Om os

Lidt om os

Vi er et ungt par, som bor i hus i Thisted med en fin lille indhegnet have, hvor hundene kan lege frit.

Hunde har altid fyldt en del i vores liv, da vi er begge opvokset med hunde henholdsvis kleiner münsterländer og puddel. Derfor var det en selvfølge, at vi skulle have hund, da vi flyttede sammen.

Det blev racen Cavalier King Charles Spaniel, som vi faldt for. Maggie havde ikke boet hos os i mere end 10 måneder før vi bød Silver velkommen. Vi synes det ville være spændende at have både en tæve og en hanhund. Hundene har åbnet en hel ny verden, nemlig udstillingsverdenen, som vi er blevet bidt af. Både Maggie og Silver er tidligere blevet udstillet, og vi nyder at være afsted og møde de andre cavalier ejere. Så selvom Maggie og Silver ikke bliver udstillet så meget mere, tager vi med på den årlige cavalier festival som cavalierklubben holder.

Vores hunde bliver aktiveret og socialiseret gennem hele livet. De er begge startet til hvalpetræning, herefter lydighed og dyrker nu begge agility. Ringtræning som er udstillingstræning har vi også gået til, da de blev udstillet. Vores hunde spiser foder fra Royal Canin, som har racespecifikt foder til Cavalier King Charles Spaniels. Andre fodermærker har vi også prøvet, men vi synes Royal Canin er det bedste for vores hunde. Vi er medlem af deres Breeder Club.

Vi havde en drøm, og det var at starte et hobbyopdræt, og den drøm gik i opfyldelse i januar 2012, hvor Maggie fik hendes første hvalpekuld. Derefter var drømmen, at få kennelmærke.
I 2012/2013 tog Lise DKK’s opdrætterkursus, som består af 4 moduler; Genetik, Reproduktion/parring/fødsel, Rammerne 1 og Adfærd 1.

I september 2013 får vi så kennelmærket efter et anmærkningsfrit besøg fra DKK. DKK’s kennelkontakt skriver i vurderingen af os; ”Det er et godt sted at være hund.”